Η σχολή αποτελείται από δύο κύριους χώρους διδασκαλίας που είναι κατασκευασμένοι με πολύ υψηλές προδιαγραφές.

Οι αίθουσες διαθέτουν ξύλινο πάτωμα τοποθετημένο σε δοκίδες που απορροφά τους κραδασμούς. Οι μπάρες  είναι στιβαρές και στατικά μελετημένες για την μέγιστη αντοχή στη χρήση.
Οι καθρέφτες είναι τοποθετημένοι μόνιμα στους τοίχους και στα κατάλληλα σημεία των αιθουσών έτσι ώστε να βοηθούν  τους μαθητές μας. O ηλεκτρονικός ηχητικός εξοπλισμός είναι υψηλής ποιότητας και η τοποθέτηση των ηχείων έγινε κατόπιν ηχητικής μελέτης. Ο φωτισμός είναι επίσης τεχνικά μετρημένος ώστε η φωτεινότητα να αποδίδεται κατά το δυνατόν φυσικά σε όλες τις φάσεις της ημέρας.

Η μεγάλη μας αίθουσα κατά μήκος της μίας πλευράς της διαθέτει παράθυρα τα οποία προσδίδουν άπλετο φως, ιδιαίτερα όμορφο κατά τις απογευματινές ώρες, όπου ο ήλιος δύει κυριολεκτικά μπροστά της.

Τα αποδυτήρια διαθέτουν μεγάλο καθρέφτη με δύο νιπτήρες, ξύλινους πάγκους και κρεμάστρες για προσωπικά αντικείμενα. Επίσης έχουν ξεχωριστή τουαλέτα και 2 ντουζ για την εξυπηρέτηση των μαθητών.

Στην είσοδο της σχολής υπάρχει άνετος χώρος αναμονής για τους γονείς των μαθητών, όπου υπάρχουν βιβλία σχετικά με τον χορό, διάφορα περιοδικά, άλμπουμ με φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις της σχολής μας. Στο χώρο της ρεσεψιόν υπάρχει επίσης και ξεχωριστό wc κοινού.

Σε όλους τους χώρους της σχολής λειτουργεί εξαερισμός και τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ψύξης/θέρμανσης, φιλικά προς το περιβάλλον.

Τηρούμε και ξεπερνάμε κατασκευαστικά τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος για μια ερασιτεχνική σχολή χορού αναγνωρισμένη από το Κράτος.
Ο χώρος μας φτιάχτηκε με αγάπη και προσωπική φροντίδα, επιλέγοντας προσεκτικά τα υλικά, τα χρώματα και τα αντικείμενα που τον συνθέτουν έτσι ώστε να αισθάνονται  άνετα, φιλικά και οικεία όσοι τον επισκέπτονται.

Και φέτος η σχολή βάφτηκε με οικολογικά χρώματα, έγινε συντήρηση στο πάτωμα, τον εξαερισμό και τα κλιματιστικά μας. Με νέα διακόσμηση και καλύτερη χοροθέτηση, ξεκινάμε, παρά τους δύσκολους καιρούς, με κέφι και αισιοδοξία την νέα χρονιά.